__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-1)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
BOOK BORD

Il Ristorante Fellini

Et lille stykke ItalienVores historie

Etableret i 1985

Med stor kærlighed til Italien og den italienske folkesjæl har Il Ristorante Fellini siden 1985 formået at forankre vores gastronomiske fascination og fantasi i et enkelt og hjerteligt udtryk, der kendetegner Italien.


Menukortet byder således på et stort udvalg af italienske specialiteter, men rummer samtidigt det enkle raffinement og den elegance, som Federico Fellini så fint beskriver og formidler i sine store film.

Et besøg hos Il Ristorante Fellini, Aalborg giver livet fuldkommen mening gennem dejlig mad og vine serveret med søde fortællinger og sanselig indlevelse, hvilket vi gæstfrit deler med vore gæster - for derved at nære en fuldkommen oplevelse af la cucina italiana og la dolce vita.

"Life is a combination of magic and pasta."

- Federico Fellini

Friske

Danske råvarer og

italienske specialiteter

Alle retter tilberedes af professionelle kokke med adgang til dagfriske danske råvarer og de bedste italienske specialiteter.


Vi tilbyder desuden et stort vin kort med hvidvine, rosévine, mousserende vine, rødvine og dessertvine.


Restaurantens sortiment af vine fra populære italienske producenter suppleres af elegante kældervine.

Italiensk stemning

Hygge og atmosfæreIndendørs

Restauranten

Il Ristorante Fellini fremstår som en meget hyggelig og ganske romantisk à la carte restaurant.


Men skal der fejres eller holdes selskab, så er Il Ristorante Fellini også den rette ramme herfor.


Vi hjælper med menuen, vinvalget og borddækningen.


Vi beder imidlertid vore gæster være opmærksom på, at vi respekterer skåltaler, sang og festlig optræden, men at dette forud skal være afstemt med il ristorante Fellini således festen foregår uden gene for øvrige gæster.

Overdækket eller åben

Gårdhave

Il Ristorante Fellini rummer en populær seating valgmulighed med både indendørs og udendørs servering.

Med sans for arkitektur, indretning og ægte italiensk stemning fuldender Il Ristorante Fellini, Aalborg hermed helhedsopfattelsen af et meget hyggeligt spisested med byens bedste gårdhave.

Bemærk venligst, at gårdhaven er anvendelig hele året rundt og derfor fremstår – afhængigt af klima og vejrlig – såvel overdækket som åben.

Vort erfarne personale

Dejlig mad, høflig og venlig betjeningitaliensk spisested i aalborg
Pizza og pasta aalborg

Køkkenet


Alle retter tilberedes af professionelle kokke med adgang til dagfriske danske råvarer og de bedste italienske specialiteter.

Enzo Fellini

EnZo Iannone

Restauratøren

Med stor kærlighed til Italien og den italienske folkesjæl har restauratør, Enzo Iannone siden 1985 drevet Il Ristorante Fellini, Aalborg.

mad italiensk

betjeningen


Med ægte værtsskab varetager en dygtig betjening de italienske menuer og vine til glæde for vores danske og internationale publikum.

italiensk restaurant aalborg

Reservation

Book bord her

italien mad

Vores adresse

Vesterå 13, 9000 Aalborg