__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-1)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
BOOK BORD

Vi præsenterer

Månedsmenu



Vi tilbyder

En ægte Italiensk December Menu

Menu di Dicembre
  • Månedsmenu

Aperitivo/Velkomstdrink

Dertil serveres en appetitvækker efter chefkokkens fantasi


Antipasto/Forret

Merluzzo con pancetta al pepe e crema di tapinambur

Ovnstegt torskefilet omsvøbt med pancetta. Serveres på en bund af jordskokker creme.

Kr. 98,-

Anbefalet vin: Vigna di Gabri, Donnafugata, Sicilien

Donnafugata er med til at revolutionere Sicilien på vinfronten og i dag er det 5. generation af Rallo familien,
 der driver vinhuset, der blev grundlagt af Giacamo Rallo i 1880'erne.
Donnafugata oversættes til “kvinde på flugt” og refererer til Dronning Maria Carolina, der i tidernes morgen søgte tilflugt i det, der i dag er Donnafugatas vinmarker, forfulgt af Napoleons tropper. Hændelsen inspirerede Donnafugata til flaske-logoet af en kvinde med vinden blæsende i håret.
Elegant og frugtige med noter af fersken, citrus, friske urter, akacie og hyldeblomst.

Gl. kr. 89,- 1/1 fl. kr. 389,-

Secondo Piatto/Hovedret

Filetto di manzo con salsa al Marsala, scaglie di tartufo e polenta ai funghi misti

Stegt oksemørbrad med Marsala vin sauce og trøffelflager.
Serveres med polenta med blandede svampe og dagens garniture.

Kr. 259,-

Anbefalet vin: Giulia Negri, Langhe Nebbiolo

Giulia Negri fremstiller meget burgundiske vine, men efter Vecchia Scuola principper.
Gæringen finder sted spontant, dvs. uden tilsætning af kulturgær, i ståltank i ca. 16 dage, hvorefter vinen fordeles på henholdsvis egefade og ståltanke. Der pågår altså ikke yderligere maceration, hvilket betyder, at vinen her kommer med de friskeste og mest frugtige aromaer.
Produktionen er økologisk funderet.
I glasset byder Pian delle Mole på en løftet duft med noter af skovbær, let urtethed (bl.a. mynte), og en let balsamisk tone, der suppleres af skovbund. Syren er skarp men præcis, tanninerne er blide for Nebbiolo og kroppen blød.
Det er et balanceret og harmonisk glas vin, og et flot trappetrin til Giulia Negris Barolo'er.

Gl. kr. 108,- 1/1 fl. kr. 498,-


Dolce/Dessert

Vælg mellem:

1. Formaggi misti italiani

Udvalg af italienske oste.

Kr. 98,-

Anbefalet vin: Varierende vin tilpasset dagens oste

Gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 298,-

2. Torta al cioccolato con gelato al pistacchio.

Klassisk italiensk chokoladetærte. Serveres med pistacieis.
Kr. 89,-

Anbefalet dessertvin: Moscato d'Asti

Moscato-druen har været dyrket og nydt siden det 13. århundrede.
Druerne håndplukkes på det optimale modningstidspunkt. Efter presningen sker der en langsom fermentering i rustfrie temperaturkontrollerede ståltanke indtil alkoholprocenten når 5. I løbet af denne proces dannes små bobler (frizzante).
Den aromatiske, fersken- og pæreduftende Moscato d’Asti er forsynet med fine små, forfriskende bobler, og en elegant afstemt sødme.

Gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 269,-


3 retter: forret - hovedret - dessert eller oste samt velkomstdrink og appetitvækker kr. 328,-
4 retter: forret - hovedret - dessert - oste samt velkomstdrink og appetitvækker kr. 398,-

Til vores Månedens Menu kan vi tilbyde en nøje udvalgt Vinmenu som er tilpasset retterne
(Vin Menu for 3 retter kr. 219,- Vin Menu for 4 retter kr. 268.-)
Månedens Menu + Vin Menu for 3 retter: Kr,- 547,-
Månedens Menu + Vin Menu for 4 retter: Kr,- 666,-.

Der serveres 1 glas vin til hver ret. 

N.B. Menuen kan ikke ændres.

italiensk restaurant aalborg

Reservation

Book bord her

italien mad

Vores adresse

Vesterå 13, 9000 Aalborg