__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-1)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
BOOK BORD

Vi præsenterer

Månedsmenu



Vi tilbyder

En ægte Italiensk Juni menu

Menu di Giugno
  • Månedsmenu

Aperitivo/Velkomstdrink

Dertil serveres en appetitvækker efter chefkokkens fantasi


Antipasto/Forret

Insalata di mare alla Fellini

Klassisk italiensk fiske- og skaldyrssalat med grøntsager.

Kr. 98,-

Anbefalet vin: Soave Classico"Otto"

Otto er en klassisk Soave fremstillet på 100% Garganega dyrket på vulkansk jord.
Vinen fremstår i glasset med en gulgrøn farve med en medium intensitet.
Næsen er ekspressiv med floreale noter og sprød frugt. 

Aromaprofilen tegnes af noter af havtorn, jasmin samt eksotisk moden stenfrugt som hvide ferskner og abrikos.
I munden er vinen medium fyldig, med frisk og saftig frugt og klare mineralske noter. I eftersmagen byder hasselnød, mandel og nøddeskalds-aromaer ind.

Gl. kr. 89,- 1/1 fl. kr. 389,-

Secondo Piatto/Hovedret

Tagliata di Manzo alla griglia con parmigiano, scalogno e riduzione di Balsamico

Grillstegte oksemørbrad i skiver med parmesan flager, skalotteløg og Balsamico reduktion.
Serveres med dagens garniture.

Kr. 259,-

Anbefalet vin: Cannonau Di Sardegna"Lillove

Giuseppe Gabbas' Lillové er fremtillet på overvejende Cannonau-druer fra en 9 hektar stor mark beplantet i ca. 320 meters højde med granitholdig jordbund. Der er desuden et indhold af ca. 10% Muristellu, en lokal mindre kendt druesort.
I glasset fremstår den med rubinrød farve med en medium farvekoncentration. Den byder på en ekspressiv og åben næse med lækker sødmefuld og moden rød frugt og lidt floreale noter.
Dertil kommer et nydeligt, let og delikat urtet garrigue-præg der tilfører lidt kant til vinen, og giver den en typisk middelhavskarakter. I munden imponerer den med god fylde, silkebløde tanniner, frisk saftighed og god syre.

Gl. kr. 108,- 1/1 fl. kr. 498,-


Dolce/Dessert

Vælg mellem:

1. Formaggi misti italiani

Udvalg af italienske oste.

Kr. 98,-

Anbefalet vin: Varierende vin tilpasset dagens oste

Gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 298,-

2. Fragolata con sorbetto al limone e limoncello (kr. 89,-)

Fragolata (Jordbæret) er en typisk dessert af Acerno, en by i provinsen Salerno, der er berømt for godheden af sine vilde jordbær. Jordbær bliver krydret med sukker, citronsaft og limoncello likør.
Serveres med citronsorbet.

Kr. 89,-

Anbefalet dessertvin: Brachetto D’Acqui-Piemonte

En mousserende vin fremstillet af Brachetto-druer høstet mellem bakkerne i visse dele af provinserne Asti og Alessandria, nær Acqui Terme, der giver vinen sit navn.
Denne mousserende Brachetto åbner sig som en oplevelse af de helt specielle. Den er frisk, munter, perlende og samtidig dyb i sin eftersmag.
Rene røde Brachetto-druer har en kort gæringstid sammen med skallerne, hvilket giver den meget smukke farve. Indholdet af kulsyre er skabt gennem naturlig gæring. Let rubinrød farve og en sød aromatisk smag af jordbær samt delikate antydninger til violet, geranium og frisk frugt som granatæble.

Gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 269,-


3 retter: forret - hovedret - dessert eller oste samt velkomstdrink og appetitvækker kr. 328,-
4 retter: forret - hovedret - dessert - oste samt velkomstdrink og appetitvækker kr. 398,-

Til vores Månedens Menu kan vi tilbyde en nøje udvalgt Vinmenu som er tilpasset retterne
(Vin Menu for 3 retter kr. 219,- Vin Menu for 4 retter kr. 268.-)
Månedens Menu + Vin Menu for 3 retter: Kr,- 547,-
Månedens Menu + Vin Menu for 4 retter: Kr,- 666,-.

Der serveres 1 glas vin til hver ret. 

N.B. Menuen kan ikke ændres.

italiensk restaurant aalborg

Reservation

Book bord her

italien mad

Vores adresse

Vesterå 13, 9000 Aalborg