__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-1)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
BOOK BORD

Vi præsenterer

Månedsmenu



Vi tilbyder

En ægte Italiensk September menu

Menu di Settembre
  • Månedsmenu

Aperitivo/Velkomstdrink

Dertil serveres en appetitvækker efter chefkokkens fantasi


Antipasto/Forret

Capesante gratinate con crema di peperoni.

Lækker portionsanretning af kammuslinger braiseret med hvidvin
 som derefter gratineres med hjemmelavet rasp tilført aromatiske urter, rødløg, hvidløg, selleri og cherrytomater.
Serveres med peberfrugt creme.

Kr. 98,-

Anbefalet vin: Roero Arneis "LUÈT" 2019

Indsmigrende og charmerende norditaliensk hvidvin fremstillet på den lokale sort Arneïs.
Frugtig og meget fyldig stil med et tilpas mineralsk udtryk og en smukt afstemt syre.
Vinen, der er fremstillet af håndhøstede druer fra ”Luét”-marken, og er gæret og lagret på franske barriques,
har en meget fed og cremet tekstur og en let sødmefuld frugt, efterfulgt af en tør finish.
Stor og magtfuld hvidvin, lagret 4 måneder på barriques.

Gl. kr. 89,- 1/1 fl. kr. 389,-

Secondo Piatto/Hovedret

Medaglioni di vitello con cantarelli e salsa al vino bianco

Stegte kalve medaljoner med kantareller.
Serveres med hvidvinssauce og dagens garniture.

Kr. 259,-

Anbefalet vin: Valpolicella Ripasso Effimero-Veneto

Valpolicella Ripasso Effimero  er et sammensætning af Corvina, Corvinone, Rondinella og Croatina druer.
I glasset fremstår vinen med en rubinrød farve og en næse med intense noter af friske kirsebær og syltede kirsebær, lidt solbær og generelt røde bær. Den spices op af lidt balsamisk karakter samt lidt urtede noter henad timian og mynte.
 I munden er vinen smooth, rund og balanceret med røde kirsebær, blomme og sødmefulde krydderier.
Tanninerne er afstemte og syren aldeles livlig, hvilket bidrager med friskhed.

Gl. kr. 108,- 1/1 fl. kr. 498,-


Dolce/Dessert

Vælg mellem:

1. Formaggi misti italiani

Udvalg af italienske oste.

Kr. 98,-

Anbefalet vin: Varierende vin tilpasset dagens oste

Gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 298,-

2. Torta di mele allo yougurt

Klassisk italiensk æbletærte med yoghurt.
Serveres med piskefløde.

Kr. 89,-

Anbefalet dessertvin: Vallone Passo delle Viscarde Passito-Salento

Druesammensætning: Sauvignon og Malvasia Bianca.
Vinen har en gylden gul med ravs lysreflektioner.
Duften er er en meget aromatisk, intens og vedholdende, elegant, med antydninger af citrusmarmelade,
honning og kandiseret frugt. Passo delle Viscarde smager af confiterede abrikoser, stuvede hvide ferskner, akacie- og blomsterhonning, kandiserede gule citrusfrugter og tørret lys frugt toner frem.
På paletten er vinen tæt og ekstraktrig, men balanceret af en fin syre der spiller fint op mod sødmen. Der er god længde på.

Gl. kr. 79,- 1/1 fl. kr. 269,-


3 retter: forret - hovedret - dessert eller oste samt velkomstdrink og appetitvækker kr. 328,-
4 retter: forret - hovedret - dessert - oste samt velkomstdrink og appetitvækker kr. 398,-

Til vores Månedens Menu kan vi tilbyde en nøje udvalgt Vinmenu som er tilpasset retterne
(Vin Menu for 3 retter kr. 219,- Vin Menu for 4 retter kr. 268.-)
Månedens Menu + Vin Menu for 3 retter: Kr,- 547,-
Månedens Menu + Vin Menu for 4 retter: Kr,- 666,-.

Der serveres 1 glas vin til hver ret. 

N.B. Menuen kan ikke ændres.

italiensk restaurant aalborg

Reservation

Book bord her

italien mad

Vores adresse

Vesterå 13, 9000 Aalborg