__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-1)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
BOOK BORD

Il Ristorante Fellini

SelskaberGodt selskab

Med italiensk stemning

Il Ristorante Fellini fremstår som en hyggelig og autentisk à la carte restaurant. Men skal der fejres eller holdes selskab, så er Il Ristorante Fellini også den rette ramme herfor.


Vort personale sørger for, at I får en uforglemmelig oplevelse og mange gode minder med hjem.


Kontakt os venligst via formularen nederst på siden, så vi med hjertelig italiensk stemning kan indfri dine / jeres ønsker om en dejlig dag eller aften i det bedste selskab. 

Dit selskab

Vort værtskab

Hos Il Ristorante Fellini er der mulighed for at holde selskab dels i restauranten, dels i den overdækkede gårdhave, der ved sommerligt vejr fremstår under åben himmel.

Med professionel rådgivning sørger vi for, at dit selskab bliver tilrettelagt nøjagtigt, som du forestiller dig inden for rammerne af Il Ristorante Fellini’s autentiske værtskab.

Udfyld venligst formularen nederste på siden, hvor der er mulighed for at beskrive særlige ønsker til borddækning og bordopstilling.

Italienske selskabsmenuer

Buon appetito!

Vore selskabsmenuer består af lækre italienske retter. Lavet på de bedste råvarer fra Danmark og fra Italien.

Vi afstemmer menuen efter dit selskab, dog har du naturligvis selv mulighed for at vælge retter direkte fra vort store menukort.

Vi hjælper dig gerne - både med menuen, vinvalget, drinks og de varme drikke mv.

Udfyld venligst formularen nederste på siden så fremsender vi gerne vore selskabsmenuer.

Få tilsendt selskabsmenu

Kontakt os og hør nærmere om mulighed for at holde fest eller selskab på Il Ristorante Fellini.

Når du indsender formularen giver du tilladelse til at vi må kontakte dig. Du accepterer samtidigt betingelserne. Samtykket kan til enhver tid trækkes tilbage. Vi behandler ovennævnte personoplysninger for at kunne kontakte dig. Læs mere om hvordan vi behandler data  her.

Vores adresse

Vesterå 13, 9000 Aalborg