__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"62516":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"62516":{"val":"var(--tcb-color-1)"}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
BOOK BORD

il ristorante Fellini

Privatlivspolitik



Privatlivspolitik og bookingvilkår

il ristorante Fellini arbejder altid for at beskytte og respektere dit privatliv – og det er altid vores intention og mål at behandle persondata forsvarligt og hensigtsmæssigt. Med denne Privatlivspolitik ønsker vi at oplyse alle besøgende på vores digitale kanaler (herunder vores hjemmeside, brugere af online betalingssider og følgere på sociale medier) samt samarbejdspartnere, kunder og potentielle kunder, om hvilke personoplysninger der behandles af os.

Vores ambition er, at dine personoplysninger behandles sikkert og korrekt med hensyntagen til passende teknisk sikkerhed og organisatoriske foranstaltninger. Det betyder, at vi benytter os af bruger- og adgangskontrol, firewalls og at vores samarbejdspartnere deltager i at sikre datasikkerhed.

Behandling af persondata sker i overensstemmelse med gældende lovgivning om personoplysninger, herunder databeskyttelsesloven. 

Behandling af personoplysninger

Når du besøger eller bruger vores hjemmesider, og benytter vore digitale kanaler eller kommunikerer med os via digitale kanaler eller telefonisk, indsamler vi oplysninger om dig. Vi registrerer og bruger forskellige typer af personoplysninger afhængigt af, hvilke produkter, kampagner eller ydelser, du er interesseret i.

Afhængigt af din aktivitet på vore hjemmeside, og i din kontakt med os i øvrigt behandler og opbevarer vi en række oplysninger : navn, adresse, fødselsdato, firmanavn, e-mail adresse, telefonnummer, handels historik, oplysninger om services vi levere til dig og dine præferencer. 

Vi har placeret såkaldte ”cookies” i flere af vores digitale kanaler. Disse cookies bruges til at indsamle oplysninger om, hvordan du bruger hjemmesiden. Cookies bidrager til at du får en god oplevelse på vor hjemmeside ved at huske dine præferencer.


Vi viderebringer ikke oplysninger til tredjepart. Vi bruger ikke dine informationer til andre formål end de formål, som er beskrevet i denne Privatlivspolitik.

il ristorante Fellini forbeholder sig ret til at benytte eksterne samarbejdspartnere/leverandører (og databehandlere) til at udføre opgaver på vegne af os som for eksempel formidling af ordre, IT-hosting og markedsføringsaktiviteter.

Eksterne samarbejdspartnere er via databehandleraftaler underlagt samme krav til sikkerhed og pligt til beskyttelse som er anført i denne politik.

Det er vores ansvar at sikre, at dine personoplysninger ikke bliver misbrugt. Derfor stiller vi høje krav til vores samarbejdspartnere, når dine personoplysninger bliver brugt af andre, og vores partnere skal garantere, at dine personoplysninger er beskyttet.

Uanset om vi videregiver dine personoplysninger til samarbejdspartnere, som har forretningssted i lande inden for eller uden for EU, har vi indgået aftaler med dem med henblik på at sikre, at deres niveau for persondatabeskyttelse lever op gældende lovgivning.

Hvis du besøger eller kommunikerer med os via konti på de sociale medier, hvilket vil sige tredjepartsplatforme såsom Facebook og Instagram, kan vi modtage oplysninger om din profil og dine interaktioner på tredjeparts platformen fra leverandøren af denne.

Vi videregiver endvidere oplysninger til andre, når det er nødvendigt for at kunne opfylde aftaler med dig. Dette kan eksempelvis være i forbindelse med ordreformidling, hvor vi videregiver oplysninger til din bank for at kunne gennemføre en ordre.


Vi registrerer og bruger personoplysninger om dig af flere årsager. De personoplysninger, som indsamles og behandles om dig, og som anført ovenfor bruges med henblik på:

  • At kunne kommunikere med dig i forbindelse med kontakt via online booking og bestillingssystemer, og via konto på de sociale medier.
  • At kunne analysere og gruppere gæster og potentielle gæster efter valg, prioritering og præferencer.
  • Markedsføringsformål, herunder til markedsføring pr. post og e-mail.

il ristorante Fellini behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende lovgivning.

Hvor længe opbevares dine informationer?

Vi gemmer dine personoplysninger, så længe det er relevant for at vi kan yde den service du har købt hos os. Vi sletter dine personoplysninger, når der ikke længere er et aftalemæssigt grundlag for at behandle dem. Opbevaringsperioden er fastsat i henhold til de forpligtelser vi til enhver tid måtte være underlagt i henhold til gældende lovgivning og offentlige myndigheder som Skat og til interne revisionsformål, samt til sikring af dokumentation.

Sletning af dine informationer

Du har, i henhold til gældende lovgivning, ret til på et hvilket som helst tidspunkt at anmode om adgang til de personoplysninger, som vi registrerer på dig. Endvidere kan du altid anmode om at oplysningerne slettes.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev kan du nederst i nyhedsbrevet automatisk afmelde dig. Ønsker du oplysninger der er opbevaret i forbindelse med nyhedsbrevet slettet, skal du skrive til vor mail adresse.

Kontaktinformation

Denne hjemmeside administreres af:


il ristorante Fellini

Vesterå 13

9000 Aalborg

Danmark

Tlf. + 45 98 11 34 55

E-mail: fellini@fellini.dk

Vores adresse

Vesterå 13, 9000 Aalborg